Uitnodiging wijktafelgesprek 6 maart RingPark Dichterswijk!

Beste medebewoners,

Hartelijk dank voor al jullie input en stemmen. Er hebben 273 mensen deelgenomen en er zijn meer dan 900 stemmen geplaatst, dat is een record op Argu voor een bewonersinitiatief!

Bij deze willen we jullie uitnodigen voor het wijktafelgesprek op 6 maart, je mag binnen komen lopen van 20:00 tot 22:00 in de Kleine Dichter op Heycopplein. Op deze avond willen we in groepjes de volgende stappen met jullie doorspreken, een tafel voor ieder deelgebied. Er is hier ruimte om mee te denken, kritiek te uiten en idee├źn te delen. Ook kunnen jullie vragen stellen en meer zien van wat we ontworpen hebben. Er zullen die avond ook de initiatiefnemers, wijkraadsleden en medewerkers van de gemeente aanwezig zijn. Na het wijktafelgesprek zullen we jullie laten weten wat de volgende stappen zijn. Met jullie steun en aanwezigheid kunnen we de gemeente laten zien dat er draagvlak is voor deze plannen.

Hopelijk tot 6 maart!

Met vriendelijke groet,

Stichting Vrienden van het Ringpark Dichterswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.