Resultaat wijkraadpleging

Hartelijk dank voor je deelname aan de wijkraadpleging over het Ringpark Dichterswijk. Samen met jou hebben 274 mensen deelgenomen aan de online enquête. Bij het daarop volgende tafelgesprek op 6 maart waren 44 mensen aanwezig. De belangrijkste bevindingen van de raadpleging hebben we op een rij gezet. Er is een samenvatting gemaakt per thema, deze kun je downloaden.

Algemene beeld:

  • Het RingPark -concept om de wijk groen, veilig en leefbaar te maken, vindt brede ondersteuning met ruim 90% positieve reacties.
  • De meeste deelprojecten scoorden ook zeer goed. Het enige voorstel dat niet algemeen werd omarmd was de Markt op het Heycopplein.

We zijn blij met de grote steun voor het park en ook met de specifieke suggesties. We  nemen die me in de aanvraag naar de gemeente. Het versmarkt-voorstel op het Heycopplein laten we vallen  Zo gauw we groen licht hebben gekregen zullen we jullie informeren. Daarna zullen we verder gaan met de concrete invulling van de verschillende projecten, samen met de direct omwonenden  

Nogmaals dank voor jullie meedenken en tot ziens in de wijk!

Meldt je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Stichting Vrienden van het Ringpark Dichterswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.