Pontje buiten gebruik

Door vandalisme is het pontje over de Kruisvaart momenteel niet te gebruiken. Vanwege de kerstdagen duurt het even voordat dit wordt gerepareerd.

2 gedachtes over “Pontje buiten gebruik”

 1. Goedemiddag,
  Onderstaande mail heb ik verzonden aan Corinne van Zaanen. Mijn verzoek aan jullie is of er actief met de gemeente overleg kan plaatsvinden om het Plukpad zsm weer open te krijgen. Zou ik daarvan op de hoogte kunnen worden gehouden? :
  “Hoi Corinne,
  Begin December 2023 gaf je aan dat de gemeente de aannemer gevraagd heeft de reparatie van het pontje Ringpark Plukpad in te plannen.
  Is er al zicht op wanneer hij daar tijd voor heeft nu we twee en een halve maand verder zijn?
  Ik ben overigens na het bekijken van de schade van mening dat de paal wel degelijk verrot is. Anders lukt het ook niet een balk van deze afmeting af te breken.
  Ik heb meer dan 30 jaar lang een houtbedrijf gehad en kan dat redelijk beoordelen. Daarnaast is dit kruisdradig hout ook niet echt geschikt voor deze toepassing en dit soort belasting.
  Ik ben verder van mening dat de vernieling van het hekwerk door een enkeling toch niet de reden mag zijn het Ringpark af te sluiten voor het grote publiek. Wellicht zegt het ook iets over de kwaliteit van het hekwerk rondom het bouwterrein.
  Ik hoor graag van je,
  Leo Verhoeff, Hubert Pootstraat 9, 3521VA Utrecht.”

  1. Hoi Leo,
   Er is regelmatig overleg met de gemeente vanuit het Ringpark. Vorige week is er plukpad-overleg geweest met projectontwikkelaar, wijkbureau en omwonenden. intentie van iedereen is om plukpad open te kunnen gaan stellen. De bijbehorende condities worden uitgewerkt. Het gaat hier om meer dan alleen de vernieling van het pontje.
   Ik hoop echt dat het snel weer open kan en dat we ook goede afspraken kunnen maken over veiligheid en de financiering.

   Zodra de kogel door de kerk is, zal ik het communiceren.

   Met vriendelijke groet
   Geert van Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.