Pontje weer beschikbaar na de bouwvak

We hebben van de gemeente begrepen dat na de bouwvak er hekken worden geplaatst rond het toekomstige bouwterrein aan de kruisvaart. Als die er staan, is er geen veiligheidsrisico meer en kan het pontje weer in de vaart. De hekken worden waarschijnlijk in week 40 (eind september/begin oktober) geplaatst zodat het rondje ringpark dan weer helemaal te lopen is.

4 gedachtes over “Pontje weer beschikbaar na de bouwvak”

  1. Hoi Bert,

   Dat klinkt wel vreemd inderdaad. Ons contactpersoon van de gemeente heeft ons toegezegd dat na plaatsen van hekken er weer toegang zou worden gegeven (langs de kade, niet op het terrein van MRP). Ik krijg die nieuwbrief overigens niet, zou je die mij kunnen sturen? Dan leg ik dat even voor aan de gemeente.

   groeten,
   Geert

 1. Er zijn tot nu toe alleen hekken geplaatst langs de busbaan en niet langs het wandelpad van voetveer naar hefbrug. Dat was, zo begreep ik, een voorwaarde om het wandelpad weer vrij te kunnen geven.

 2. Ik heb inmiddels een donkerbruin vermoeden dat het voetveer niet eerder in de vaart gaat komen dan nádat de bouw geheel klaar is.

  Ik hoop van harte dat ik het mis heb, maar tot nu toe blijken de beloftes van de gemeente (en projectontwikkelaar?) boterzacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.