Raadsbrief Meerjaren Groenprogramma 2019-2022 jaarsnede 2019

26 juni is een Raadsbrief Meerjaren Groenprogramma 2019-2022 jaarsnede 2019 naar de gemeenteraad gestuurd, daar staat ook een stuk in over het Ringpark:

Sinds 2014 ondersteunen we het initiatief Ringpark Dichterswijk, waarbij in
relatie tot de ontwikkelingen in het Stationsgebied en de verkeersinfrastructuur (HOV), een verbinding tussen het groen langs de oever van het Merwedekanaal via de Dichterswijk naar het Kruisvaartkwartier wordt gerealiseerd. Om komende jaren vanuit de subsidieregeling ‘Ruimte voor Initiatief’ aan de uitvoering van het Ringpark te kunnen bijdragen, werken we in 2019 met de initiatiefnemers en de stichting Ringpark Dichterswijk aan een actieplan; een concreet plan met voorgenomen maatregelen, plannen en kosten voor de komende drie jaar. Deze input gebruiken initiatiefnemers voor tafelgesprekken met buurtbewoners per deelproject, maar ook om extra initiatiefnemers te werven. De subsidie wordt toegekend op basis van de kwaliteit van het plan (voegt het wat toe aan de openbare ruimte in Utrecht) en draagvlak in de wijk. Indien de budgetten kunnen worden toegekend verwachten we dat het onderdeel ‘Hefbrugparkje’ in 2019 kan worden
gerealiseerd.

Zie de link voor de brief en het plan https://ris2.ibabs.eu/Reports/ViewListEntry/Utrecht/beaa1601-9dc7-4138-be3a-96792a0d8af0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.