Zaterdag 23 november: Feestelijke aftrap van het RingPark Dichterswijk

Zaterdag 23 november is er een feestelijke aftrap van het RingPark Dichterswijk gepland in het Hefbrugpark met een aansluitende borrel in de Pomp. Iedereen is uitgenodigd, je bent van harte welkom.

Programma:

  • 15:30-16:00 Aftrap van het Ringpark in het Hefbrugpark met wethouder Klaas Verschuure, vrienden van het Ringpark en andere belanghebbenden
  • 16:00-17:00 Rondje RingPark lopen onder begeleiding van de vrienden
  • 16:00-18:00 Borrel in de Pomp (Croeselaan 122) met mogelijkheid om met de vrienden het actieplan door te nemen

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het Actieplan door de vrienden van het RingPark Dichterswijk. In dit actieplan staat per deelgebied welke acties nodig zijn voor de verdere opzet en realisatie van het RingPark. Globaal heeft elk deelgebied 2 fasen, eerst de planvorming in participatie met de buurt en daarna de realisatie. Voor het Hefbrugpark heeft de planvorming samen met de buurt al plaatsgevonden, dat is dan ook als eerste aan de beurt om gerealiseerd te worden. De initiatiefnemers van de herinrichting van het Hefbrugpark zijn ook aanwezig bij de aftrap.

Na de aftrap zal het Actieplan op deze website gepubliceerd worden, dan kunnen we echt aan de gang samen met de buurtbewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.