Actieplan Ringpark Dichterswijk 2020-2022

Tijdens de feestelijke aftrap van het Ringpark Dichterswijk op 23 november is het ‘Actieplan Ringpark Dichterswijk 2020-2022‘ gepresenteerd. Bekijk het plan via de link.

Met de de symbolische handtekeningen van de vrienden van het ringpark, wethouder Verschuure en de ontwikkelaars van de Heycop (CBRE) en de Kruisvaartkade (VORM/MRP) wordt een start gemaakt met de verdere doorontwikkeling en de realisatie.

De realisatie is mogelijk geworden door een subsidie van de gemeente Utrecht en verder door cofinanciering van uit de ontwikkelprojecten Heycop en Kruisvaartkade. Ook de stichting Vrienden van het Ringpark draagt bij (via donatie door Rabobank Aandeel in elkaar Fonds).

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.