Herinrichting Hefbrugpark

Zaterdag 23 november heeft Stephanie verteld over de planning voor de herinrichting van het Hefbrugpark, zij is in 2013 met die plan gekomen. Het Concept inrichtingsvoorstel Hefbrugpark staat nu ook op de site. In oktober heeft een buurtbijeenkomst plaats gevonden waar nog wat op- en aanmerkingen waren op dit voorstel, deze zijn nog niet in dit concept verwerkt. Voor de realisatie zal een detail ontwerp worden gemaakt. De gemeente is aan het onderzoeken hoe en wanneer de realisatie kan plaatsvinden. Vanwege beplanting zal dit in het voorjaar of najaar moeten plaats vinden. Hopelijk wordt het snel gerealiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.