Schetsen Veilinghavenkade

Om de discussie met de gemeente te voeren over de ‘speelruimte’ voor de vergroening van de Veilinghavenkade zijn een aantal principe schetsen Veilinghavenkade gemaakt.

Zodra afstemming over de gemeentelijke kaders heeft plaats gevonden, zal buurtparticipatie worden georganiseerd zodat er van uit de schetsen ook, door de buurt gedragen, ontwerpen voorkomen (die ook voor de gemeente realiseerbaar zijn).

Op verzoek van de bewoners van de historische schepen is ook een schets gemaakt van de noordzijde van de Veilinghavenkade. Dit is echter geen onderdeel van het Ringpark en daarmee ook buiten scope voor ons. Maar het geeft wel een indicatie wat mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.